Contacteer ons
Lily

Telefoonnummer : +8613710433770

WhatsApp : +8613710433770

lopende band
  • fabrieksproductie
  • fabrieksproductie
  • fabrieksproductie

Wij hebben volledig productieproces, het wetenschappelijke testen om productkwaliteit, fabriek te verzekeren ingevoerde geavanceerde technologie, gebruik makend van automatische lopende band en gingen verpakking vooruit die materiaal beschermen om ervoor te zorgen dat de gebrekkige of beneden de maat producten niet aan onze klanten zullen geleverd worden. won het vertrouwen van klanten.

Geëindigd - de producten hebben de prestatietest, brust test, duurzaamheidstest, het lekken test en het verouderen test overgegaan.
Prestatietest, Brust-test, Duurzaamheidstest, het Lekken test.

Zo, zijn de producten in ons bedrijf gewaarborgd van hun kwaliteit.

OEM / ODM

Wij hebben fabrieken ons bij het delenproductie en onderzoek concentreren.
Onze gekenmerkte producten voorzien standaardoe-ontwerp en oplossing van het strikte structurele ontwerp van ingenieurs, materiële selectie en producttest.
Wij verheugen ons vaak op over de hele wereld het samenwerken met klanten, samen om de beste producten voor de wereldmarkt te verstrekken, dus stemmen in wij OEM met ODM en geschikt om deze diensten te verlenen.

R & D

Zoals voor de producten, concentreren wij ons altijd op zijn kwaliteit. Alle producten moeten in onze pakhuizen worden opnieuw geïnspecteerd en worden opnieuw verpakt. Ons R&D-team impliceert en ervaren deskundigen 5-10 die, zich bij onderzoek en de ontwikkeling concentreren. Ook klaar om vraag van cliënten en het werk met de verkoop te beantwoorden en op te lossen om de cliënten betere dienst te verlenen.