Contacteer ons
Lily

Telefoonnummer : +8613710433770

WhatsApp : +8613710433770

MHC Linkway Auto Parts Limited

Auto de Delenco. van MHC Linkway, Ltd

 

Professioneel en Gespecialiseerd in Autodelen.

Welkom om ons te contacteren

Whatsapp/Wechat: +8615002030283

 

  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
  • MHC Linkway Auto Parts Limited
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken MHC-AP Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 5 million-6 million Opgericht Jaar 2002
Export pct 90% - 100%
Inleiding

MHC Linkway Auto Parts LTD. is een grote onderneming gespecialiseerd in ontwikkeling, productie, het verkopen en de naverkoopdiensten van automobiele delen en accessoriies, zoals de lente van de luchtkussenklok, zuurstofsensor, de schakelaar van het machtsvenster, bobine, schonere filters, remstootkussens, bougie, controlewapen, ring, wiellager, timingsuitrusting, etc. Onze producten zijn hoofdzakelijk geschikt voor personenauto's, zoals TOYOTA, HONDA, NISSAN, MITSUBISHI, HYUNDAI, KIA, BMW, BENZ, AUDI, LAND ROVER.

 

China MHC Linkway Auto Parts Limited Bedrijfsprofiel 0

De bronnen uit de eerste hand, de directe verkoopprijs, de perfecte logistiek en het distributiesysteem voorzien de uitstekende dienst aan automobiele gebruikers en agenten van vervangstukken. De wijd gezien modellen van vervoer zijn spoor, weg, overzees en luchtvervoer in ons bedrijf. Ons bedrijf onderneemt de speciale orde voor bulkcontainertoekomst, en biedt express Mail Service aan. Hoog - is de kwaliteits professionele diensten aan volledig assortiment, productverscheidenheid, grote inventaris, correct verkoopnetwerk verschuldigd.

 

De prima het productkwaliteit van het bedrijf en de specifieke de diensthouding hebben erkenning in binnen- en buitenland gewonnen. Zo genieten onze producten niet alleen van grote populariteit in binnenlandse markt, maar voeren naar Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië meer dan uit 40 landen en gebieden.

 

China MHC Linkway Auto Parts Limited Bedrijfsprofiel 1


De jaren van nauwgezet ontwikkelingsproces leidt tot het de weg bereiden, ondernemende sprit. Het is dergelijke geest dat ons om in onderzoek, ontwikkeling en ononderbroken innovatie aanmoedigt in dienst te nemen. Na verloop van tijd, zijn onze producten geworden de avant-koerier. Zo die toe staat het de klanten in binnen- en buitenland veilig en voelen om verlichten om onze producten te gebruiken. Maak de drijfreis plezieriger en aangenaam.

 

 

China MHC Linkway Auto Parts Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Bedrijfbeleid: Kwaliteit-georiënteerd, om betere en sterkere, duurzame ontwikkeling te zijn. Ons doel: geëngageerd aan het creëren van waarde en het zoeken van rationeel voordeel voor de maatschappij, klanten, personeel, behulpzame partner en onderneming zelf. Wij denken oprecht om met autodelenfabrikanten, garages en autoedele rond de wereld voor een betere toekomst samen te werken.
 

De welkom klanten van huis en in het buitenland aan ons bedrijf voor een bezoek en ontwikkelen zich samen met ons.

 

Geschiedenis

MHC Linkway Auto Parts LTD. richtte in 2002 op, is een energiek bedrijf bepaalde om de grote delen van de kwaliteitsauto te verkopen. Sinds de aanvang van MHC-AP, hebben onze ervaring en verwezenlijkingen wezenlijk elk jaar gekweekt, dat onze dienst om toelaat te leiden meer en meer compliceerde en veeleisende clientèle. Wij leveren lofs van autodelen met rijke ervaring, bewezen techniek. Vooral voor chassisdelen: motoronderstel, controlewapen, remstootkussens, remschijf, rembeugel, lager, hublager, leidingsrek, tir staafeind, rekeind, kogelgewricht enz. en elektrodelen: sensor, de kloklente, vensterschakelaar, bougie, bobine, injecteur, brandstofpomp enz. en veel HONDA-vervangstukken voor Overeenstemming, Burger, Crv, Pasvorm, Stad, Odyssee.


In 2000 wij in het centrum van autodelenmarkt in Guang Zhour werkten, kreeg meer ervaring van autodelen.


In 2007 Ons die bedrijf formeel als Handelsmaatschappij van MHC anders wordt genoemd Linkway.


In 2008 werken wij met vele fabriek samen samen ontwerpen, het ontwikkelen zich, vervaardigend voor vele producten.

 

 

China MHC Linkway Auto Parts Limited Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Onze Dienst:

 

1. Hoog - kwaliteit en stabiliteit: Elk van onze producten worden vervaardigd onder strikte kwaliteitscontrole, perfect inspectiesysteem en 100%-de test, die onze producten verzekert heeft hoge prestaties.

 

2. Voorzien de steun kleine orde en de mengelingsorde, allerlei autodelen van rijke experence, bewezen techniek.

 

3. Goede klantenservice: De snelle reactie voor u binnen 12 uren, biedt de professionele dienst op logistische levering aan om klanten te helpen meer winst krijgen.

 

4. Snelle levering: Wij kunnen schikken de verzending binnen 2 tot 3 dagen voor de voorraadproducten na de betaling ontvangt. Betreffende de producten uit - van - voorraad, zullen wij u wanneer het plaatsen van orde meedelen.


5. De naverkoopdienst: na het verzenden, zullen wij de producten voor u eens om de twee dagen volgen, tot u de producten krijgt. Toen u de goederen kreeg, test hen, en geef me terugkoppelen. Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

 

6. Betalingstermijnen: Wij keuren T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal goed, etc.

 

7. Het verschepen termijnen: De goederen zullen schip door Uitdrukkelijk zijn (DHL TNT UPS ARAMEX EMS…), door de Lucht, door Overzees, of als eis van de klant.

 

Ons Team

Wij hebben een professioneel team met innovatie en samenwerking.
De regel van onze beloften: om volledig de taak, niet verontschuldigingen te verzekeren.
De tevredenheid is onze eeuwige achtervolging.
Opdracht: de invloedrijkste leveranciers van de wereld worden baseerde op de wereld.
Wij werken met hartstocht en energie zodat wij onze grootste bijdrage tot MHC-AP ontwikkeling kunnen leveren.

 

Onze afdeling omvat:

 

1. Algemene Managerbureau;

 

2. Financiënafdeling;

 

3. De verkoop en ontwikkelt Afdeling;

 

4. Aankoop en Onderzoekafdeling;

 

5. Pakhuis en Logistiekafdeling;

 

6. IT Afdeling.